torsdag den 3. oktober 2013

De sidste par dage

Så mandag var en meget normal dag, lidt kedelig i skolen, udover at der kun var en uge til homecoming, så alle dem der vil vinde homecoming King and Queen, kører en kampagne, hvor de deler alle mulige ting ud, så jeg har fået armbånd, hvor der står "vote for" og så deres navn. Jeg har fået blomster, hvor der står vote for, og deres navn, jeg har fået bamser, kort, plakater, hoppebolde osv, hvor der står "vote for" og så deres navn, så det var helt skørt! Der hænger også plakater over hele skolen, med dem der stiller op, og det koster 15 dollars at få en plads på væggen?!?!? Det er helt vildt synes jeg! Altså nogle af pigerne bruger alt, alt, alt for mange penge på alt det der, men jeg kan meget godt lide det, for jeg får en masse ting, som jeg kan bruge som minde :) 

Da jeg kom hjem, snakkede jeg med min Pappi og Pia på Skype, så det var dejligt at snakke med dem igen :) Og da Haley kom hjem, kørte vi ud og købte fodboldstøvler, så jeg kan starte til fodbold på mandag :) 

Tirsdag var en rigtig god dag! Jeg er virkelig begyndt at føle mig godt tilpas på skolen, og jeg kender rigtig mange efterhånden, så det er vildt fedt! Jeg klarer mig også rigtig godt i skolen, og jeg fik 98 i min us. History test, så det vil sige jeg kun havde en fejl i alt, så når jeg kommer hjem, kan jeg fortælle jer alt om den amerikanske borgerkrig :) Da jeg kom hjem fra skole, lavede jeg lektier med Haley, og da Mike kom hjem, sad vi og snakkede til vi gik i seng. Jeg elsker de dage, hvor vi kan sidde ude på terrassen i shorts og t-shirt og snakke, indtil vi går i seng, det er så hyggeligt! 

I dag har også været rigtig god! Jeg elsker at gå i skole for tiden, så det er super fedt! Og i dag på skolen, var der modeshow til lunch, om hvad man kan have på til homecoming, så det var sjovt at se! Og jeg skulle også stemme på homecoming king and queen i dag, men jeg kendte kun to af pigerne og en dreng og man skal vælge seks af hvert køn, så jeg satte bare kryds i de navne jeg bedst kunne lide :) 

Da jeg kom hjem, pakkede vi, og så kørte vi til Disney world, så lige nu sidder jeg i bilen, og skriver det her indlæg, og vi er fremme om 10 min :) Vi skal være i Disney world helt indtil søndag, sammen med Haleys familie, og det er sådan en familie tradition de har, så hendes mor laver hvert år ens trøjer, som vi skal have på, så vi kan kende hinanden derinde, så det bliver sjovt! Vi skal være i parken i morgen fra det åbner til det lukker, så det bliver en laaaaang og varm dag, men helt sikker vildt spændende og sjovt! De sidste tre dage har vi fået fastfood, så det er godt jeg starter på fodbold næste uge! Næste gang i hører fra mig er højst sandsynlig når jeg er kommet hjem fra Disney :)

Lige en ting mere, de spiser ikke pandekager med is herover???? Så det skal vi snart have, så de kan prøve det :) og forresten, har helt glemt at fortælle at mokkasiner er moderne her over, men det er ikke lige helt min smag (der er et billede længere nede af mokkasiner)Jeg kan ikke tilføje en billedetekst, så det må i vente med at få. 


Helena :) 

2 kommentarer:

 1. Hej Helena
  hvor er det bare fedt når du skriver - jeg kan "næsten" høre dig fortælle det :-) I dk har jeg set et par steder hvor de er begyndt på julepynt - hvad sker der lige for det - så jeg forstår godt dit haloween-suk......
  og hvor er det bare godt du er på fodboldholdet nu - er der mon også turneringskampe som i dk !
  glæder mig til at høre om det store home-coming arrangement - og hvor er du bare SMUK i den kjole altså :-)
  Her er alt vel - arbejd arbejd arbejd - og heldigvis snart efterårsferie hvor vi alle 4 tager til london i 4 dage - JUBIII - glæder os
  kan du nu fortsat ha det godt - KNUS KLEM KRAM OG KYS fra Lone

  SvarSlet
 2. Hej Lone
  Hvor er det dejligt at høre fra dig! Jeg har det så fedt lige nu, det er for vildt det her :) Man forstår slet ikke at halloween er så stort, men det er det altså :) Der er turneringskampe som i DK, og man kan også spille om at blive kommunemestre, regionsmestre og statsmestre, og vi regner med at komme med til statsmesterskaberne, så vi har et godt hold! :) Homecoming kampen i dag var for fed, hele dagen har været for fed, det er simpelthen så dejligt, og så amerikansk! Tak skal du have, og med mine sko og det hele føler jeg mig som en prinsesse :)
  Dejligt at høre at alt er, som det plejer at være der hjemme! Hvor lyder det fedt, her har vi ikke efterårsferie :( Men i må have en rigtig dejlig tur alle sammen! Du må hilse dem mange gange fra mig af!
  Tusind tak og i lige måde, og det var godt nok dejligt at høre fra dig :)
  KNUS KLEM KRAM OG KYS fra Florida og mig

  SvarSlet