mandag den 6. januar 2014

LSU kamp

Så grunden til at de alle sammen gik tidligt i seng nytårsaften var, at vi skulle tidligt op, så vi kunne få en god parkeringsplads før LSU kampen. Den kamp vi skulle til, var en amerikansk football kamp med min værtsfamilies yndlingshold, som er LSU, som er et College i Lousiana, og der er Haley og hendes familie fra.

De skulle spille en slags pokal finale mod Iowa, som er fra oppe nord i USA, men kampen blev spillet i Tampa, så derfor skulle vi selvfølgelig se den kamp. 

Der er en slags "forfest" til alle amerikanske football kampe, hvor man har en fest på parkeringspladsen, men dem man nu end kommer til at holde ved siden af eller omkring, men jo tættere man er på stadionet, jo tættere kommer man på de "hardcore" fans, som forstår at feste før kampen, så det var rigtig sjovt at prøve. Vi var der allerede klokken 9 om morgenen, og for første gange i Gud ved hvor lang tid regnede det, og selvfølgelig den dag, hvor vi havde planlagt at være udenfor hele dagen....

Vi havde bragt en pavillon, stole, borde, en grill, mad, drikke og en masse tæpper og sådan. Det var rigtig hyggeligt, og vi var ude på parkeringspladsen i godt 3 timer før vi bevægede os ind for at finde vores pladser. Det kan på en måde sammenlignes med en festival agtig stemning, hvor alle er i godt humør uanset hvor dårligt vejret end er, og bare har det sjovt med dem, som end er rundt omkring.

Vi havde vildt gode pladser til kampen, og det var en rigtig god kamp, som LSU heldigvis vandt, så det var prikken over i'et. Efter kampen blev vi lidt længere på parkeringspladsen og fik lidt at spise og sådan, og så vendte vi hjemad omkring klokken 18, og vi var alle gennemblødte og kolde, men det var en super god dag!

Mig og Haley på vej til kampen

Mike prøver at få grillen til at virke

Liam og jeg

Fjolle billede

Liam, Haley og mig

Haley og mig

Vores lille plads 

Haley, Mike og Felton (Haley's far), og Liam foran 

LSU bandet, det var sindssyg stort

Mike, Liam, Jack, Haley og mig 

Underholdning i pausen 


Helena 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar