onsdag den 13. november 2013

NFL


i går (mandag) var jeg til NFL kamp med Mike, og hold nu op en oplevelse det var!! Det er slet ikke til at beskrive! Først var vi til en "for fest" med gratis mad og drikke, som foregår på parkeringspladsen, og folk gør virkelig meget ud af det! De bringer telte, grill, stole, borde, osv. Det var helt vildt at se, og især når man tænker på, at det var en mandag aften. Vi var inviteret til en speciel forfest, hvor kun militær folk havde adgang, det var derfor vi fik gratis mad og drikke :) og vi fik en "gave taske" med forskellige ting i og så en t-shirt. 

Jeg ville helt vildt gerne se stadionet ovenfra, så vi gik helt op på sidste række for at kigge ud, eller vi gik ikke, vi tog rulletrapperne :) Men wow, det er så vildt at se, hvor stort det er! Det kunne være 66.000 tilskuere, men prøv lige og tænk, at være en spiller, som har de der 66.000 tilskuere til at kigge/heppe på en, det på være en helt fantastisk, men samtidig skræmmende følelse! Efter vi havde set det, skulle vi til at finde vores pladser, og der finder vi ud af, at vi sidder på forreste række, hvor vildt er det ikke lige!!!! Forreste række til en NFL kamp!!! Vi var helt oppe at køre, og ikke nok med det, så fik vi en t-shirt mere, og nogle halskæder, som de kastede rundt, blandt publikum. På hvert sæde lå der også er stykke karton, som man skulle holde op når de sagde til, og så stavede det "Thank you veterans" og lavede stjerner og det amerikanske flag. Der kom også folk ned fra himlen (paragliding?) med flag bagefter sig! Det hele var bare vildt, og meget amerikansk! 

Vi så Tampa Bay vs. Miami, og Tampa Bay's maskot er en pirat, så de har et sørøverskib i den ene ende af stadionet (den ende vi sad i), og så fyrede de kanoner af, hver gang de scorede! Forresten så er det, det dårligste hold i NFL, men de spillede mod det næst dårligste hold som er Miami, og vi vandt vores første kamp i år!!! Så det kunne ikke blive bedre, og jeg kan i hvertfald sige, at jeg er blevet Tampa Bay football fan! 

I half-time showet, var der en af spillerne, som spillede her for 10 år siden, som kom i Hall of Fame, så vi så at han fik overrakt prisen, og han fik sit nummer og navn op på stadionets væg. 

Billetterne fik vi, fordi det var veterans day (en helligdag), og Mike er i militæret. De havde gjort vildt meget ud af det, fordi herover er det rigtig stort, at være i militæret, og folk er rigtig stolte af deres militær. Det er helt vildt, hvad man kan "bare" ved at være i militæret. Fx. får man 10-15 procent rabat i butikker og restauranter, hvis man er i militæret, og som i nok kan regne ud, er det heller ikke helt billigt at forære en hel section væk, og da slet ikke den nederste section. 


Vores "gave taske"
Penge som man kan bruge inde på stadionet 
Til ære for militærfolkene 
Indgangen 

Helt ovenfra  
På vej op til toppen 
Deres sørøverskib
En mand som kommer flyvende med et flag

Hvor publikum staver "thank you veterans" 

fra kampen

Synes det her skilt var meget sjovt 

Warren Sapp kom i Hall of Fame

Fra kampen igen

Stadionet langt væk 

Helena 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar